Dit was de BIA Experience Day 2024
2024-06-06

Op vrijdag 31 mei organiseerde BIA de “Experience Day” en ondanks het wispelturige weer mochten we vele enthousiaste klanten en bezoekers verwelkomen in de steengroeve van Heidelberg Materials te Quenast.

 

Onze gasten hadden de unieke kans om verschillende Komatsu machines te testen, zoals de populaire WA475-10 wiellader in "aggregates" uitvoering, de bekende HB365LC-3 hybride graafmachine en zelfs een HD605-8 dumper met Metso laadbak. Daarnaast waren ook de elektrische PC33E-6 minigraver en de nieuwe PW168-11 aanwezig alsook  de PC950-11 graafmachine als absolute blikvanger aan de ingang.

De Komatsu Simulator Truck bood de bezoekers de mogelijkheid om diverse machines in virtuele, maar levensechte situaties te bedienen.

De nieuwe revolutionaire Metso HRC-8 walsbreker stond opgesteld in combinatie met een Edge stacker.

Onze collega’s van SmartFleetDX demonstreerden de efficiëntie van de intelligente PC290LCi-11 graafmachine en D61PXi-24 dozer. Ze lieten ook de functionaliteiten van het @Smart Construction Dashboard en het 3D Machine Guidance system zien. Daarnaast was er een selectie van Topcon meetapparatuur te bewonderen.

Tot slot was onze partner Tramac aanwezig met onder andere de revolutionaire ARE afstandsbestuurde compacte slooprobot.

 

Contact BIA Group
Ik heb een project
Uitrusting of onderdelen? We hebben wat je nodig hebt!
Ik heb hulp nodig
Een vraag? Onze experts zijn hier voor u.