Komatsu WA475-10 "Tool Linkage"
2023-08-28

De WA475-10 wiellader heeft dankzij klantfeedback doorheen de jaren een aanzienlijke upgrade gekregen: een nieuwe "Tool Linkage" kinematica. Ontwikkeld en geproduceerd in de Komatsu fabriek in Hannover, is deze aanpassing speciaal ontworpen om te voldoen vraag van industriële klanten naar een hoge uitbreekkracht en de mogelijkheid voor extra  grote laadbakken.

De kinematica biedt een indrukwekkend 39% groter kantelmoment in vergelijking met traditionele Z-kinematica. Hierdoor wordt nauwkeurig laden met houtklemmen voor zware ladingen zoals boomstammen mogelijk.

De nieuwe kinematica is aangepast het verwerken van lichtere materialen zoals spaanders en zaagsel met een hoogkiepbak. De combinatie van de “Tool Linkage” kinematica, de bediening van de aanbouwdelen en de rijmotor heeft zijn effectiviteit in industriële toepassingen bewezen. De hefsnelheid wordt onafhankelijk van het gaspedaal aangepast waardoor heffen tijdens het rijden  mogelijk is.

De WA475-10 “Lool Linkage” biedt aanvullende opties, zoals bescherming van de achterkant, slagvaste spatborden en versterkte frontale bescherming, evenals verbeterde zichtbaarheid rondom via camera’s. De machine biedt keuzes uit drie contragewichten en verschillende Komatsu-aanbouwdelen zoals houtgrijpers en specifieke bakken. Aanvullende accessoires, waaronder joystickbesturing, comfortstoelen en LED-koplampen, maken de WA475-10 compleet.

Voor bedrijven in de houtindustrie, kartonverwerking, warmtekrachtkoppeling en houtrecycling belooft deze aangepaste WA475-10 aanzienlijke verbeteringen in productiviteit en veiligheid.

Contactez BIA
Neem contact op met BIA
+32 2 689 28 11sales@biagroup.com
Ik heb een project
Ik heb een project
Uitrusting of onderdelen? We hebben wat je nodig hebt!
Ik heb een project
Ik heb een project
Uitrusting of onderdelen? We hebben wat je nodig hebt!
Ik heb hulp nodig
Ik heb hulp nodig
Een vraag? Onze experts zijn hier voor u.
Ik heb hulp nodig
Ik heb hulp nodig
Een vraag? Onze experts zijn hier voor u.