Energie
Voor elk project is energievoorziening essentieel om door te kunnen gaan. BIA Group heeft een ongeëvenaarde ervaring in het voorzien in al uw energiebehoeften. Onze experts staan klaar om u te voorzien van een op maat gemaakte (industriële) generatorset op basis van uw specificaties. Wij garanderen een lange levensduur, een uitstekende service na verkoop en onderdelenvoorziening.

Houd alles soepel draaiende

Gespecialiseerde generatorsets zorgen ervoor dat al uw machines blijven presteren en niet zonder energie komen te zitten. U kunt op ons rekenen voor de levering van specifieke telecomgeneratoren, DCC-generatoren (Data Center Continuous), industriële generatoren en alle benodigde inkoop en engineering. Met deze laatste service kunnen wij u gedurende het hele project ondersteunen, van de dimensionering tot de aftersales.

 

BIA Group biedt niet alleen uitrustingen aan: onze ingenieurs en fabrikanten helpen u een oplossing op maat te vinden die aan uw behoeften voldoet. Gecombineerd met een uitstekende dienst na verkoop, zorgen wij ervoor dat uw project blijft draaien. Wij zijn actief in meer dan 23 landen (Europa, West- en Centraal Afrika), en bieden onze klanten meer dan een eeuw ervaring.

Toepassingen
Oplossingen op maat van uw project
Materieel
Leid je project tot het een goed einde
Dankzij onze lange ervaring in de praktijk, kunnen wij u materieel en oplossingen bieden die optimaal aansluiten bij de specifieke eisen van uw sector. Wij begeleiden doorheen uw project om succes te verzekeren.
Onze diensten
Waarom kiezen voor BIA?
Advies
Punctuele hulp of volledig servicecontract, BIA biedt regelmatige technische ondersteuning.
Technische expertise
Onze Service Centers bieden een breed scala aan diensten voor onderhoud en herstelling van al uw machines.
Financiering
BIA biedt financiële oplossingen op maat van de activiteiten van haar klanten.
Contactez BIA
Neem contact op met BIA
+32 2 689 28 11info@biagroup.com
Ik heb een project
Ik heb een project
Uitrusting of onderdelen? We hebben wat je nodig hebt!
Ik heb een project
Ik heb een project
Uitrusting of onderdelen? We hebben wat je nodig hebt!
Ik heb hulp nodig
Ik heb hulp nodig
Een vraag? Onze experts zijn hier voor u.
Ik heb hulp nodig
Ik heb hulp nodig
Een vraag? Onze experts zijn hier voor u.