120
Jaren van fascinerende geschiedenis
4
Deskundigheidsgebieden (Mijnbouw en steengroeven, Bouw en industrie, Vervoer en energie)
>1100
Gepassioneerde werknemers
> 20
Landen met activiteiten in Benelux & Afrika
BIA at a glance

Sinds 1902 wordt BIA door haar klanten erkend voor de kwaliteit van haar producten en diensten in de sectoren mijnbouw, bouw, transport en energie als exclusieve verdeler van Komatsu materieel en onderdelen, en van andere gerenommeerde fabrikanten zoals Metso, Cummins, Bomag, MAN, Foton, Furukawa, GHH... voor complementaire producten.

 

Vandaag is BIA Group uitgegroeid tot een gevestigde, multinationale en betrouwbare zakenpartner op lange termijn, die actief is in meer dan 20 landen in Afrika en in de Benelux. De familiegroep onderscheidt zich door de omvang van zijn netwerk en de ultramoderne technische faciliteiten om zijn klanten dicht bij hun activiteiten te ondersteunen.

 

De groep ontwikkelt voortdurend zijn capaciteiten en expertise om aan de steeds groeiende behoeften van zijn klanten te voldoen. BIA biedt een brede waaier van oplossingen aan, waaronder de verkoop van uitrusting, verhuur, levering van onderdelen, naverkoopdiensten en ondersteunende diensten zoals gestructureerde financieringsoplossingen, supply chain management en opleiding om haar klanten bij te staan in de ontwikkeling van hun projecten. Meer recent was BIA pionier in het toepassen van innovatie en technologische oplossingen om de productiviteit en veiligheid van de klanten op de werven te verhogen.