Komatsu introduceert Smart Construction Retrofit
2023-09-05

BIA presenteert Smart Construction Retrofit de nieuwe 3D machinesturing voor rups- en wielgraafmachines van Komatsu. De Smart Construction Retrofit kit biedt klanten een eenvoudige toegang tot meest recente technologische innovatie. Deze evolutie sluit perfect aan bij Komatsu's continu streven naar intuïtieve technologische oplossingen voor meer veiligheid, hogere productiviteit en minder uitstoot.

Gebaseerd op tien jaar ervaring in intelligente machinesturing, biedt het Smart Construction Retrofit systeem een eenvoudige en flexibele technologische upgrade voor een brede range Komatsu-machines maar ook gemengde vloten. Deze kit laat toe om op een eenvoudige wijze nauwkeurige graafmogelijkheden toe te voegen aan graafmachines van 13 tot 120 ton.

De Retrofit kit is ontworpen voor makkelijke installatie en kan worden aangepast met verschillende opties zoals voor een kantelbak, koppelingskit, tweedelige giek, super long front en SATEL-radio, zodat het systeem perfect aansluit bij de machineconfiguratie en eisen van elke klant. Het resultaat is een echt gebruiksvriendelijk systeem, waarmee operatoren moeiteloos kunnen schakelen tussen 2D- en 3D-begeleiding, ongeacht hun ervaringsniveau.

De Retrofit kit is compatibel met alle gangbare design formats voor een naadloze integratie met 3D geleidingssystemen van andere merken.  De kit wordt geleverd met een geïntegreerde optie voor weegsystemen voor Komatsu-machines, waarmee de verwerkte materialen in real-time gewogen worden hetgeen de productiviteit verhoogt. Ontwikkeld volgens dezelfde strenge normen als de bekende gele machines van Komatsu, bieden de hardwarecomponenten dezelfde betrouwbare kwaliteit en prestaties. Bovendien kunnen klanten rekenen op uitgebreide ondersteuning van het Komatsu-netwerk. Deze Retrofit kit is uiteraard geïntegreerd in het Smart Construction-platform waarin de verzamelde gegevens over het terrein en de lading worden gevisualiseerd en geanalyseerd als basis voor datagestuurd grondverzet.

Contactez BIA
Neem contact op met BIA
+32 2 689 28 11sales@biagroup.com
Ik heb een project
Ik heb een project
Uitrusting of onderdelen? We hebben wat je nodig hebt!
Ik heb een project
Ik heb een project
Uitrusting of onderdelen? We hebben wat je nodig hebt!
Ik heb hulp nodig
Ik heb hulp nodig
Een vraag? Onze experts zijn hier voor u.
Ik heb hulp nodig
Ik heb hulp nodig
Een vraag? Onze experts zijn hier voor u.