Komatsu PC33E-6: Eerste elektrische minigraver
2023-07-25

BIA presenteert de Komatsu PC33E-6, de allereerste volledig elektrische 3-tons mini-graafmachine met een lithium-ion batterij. Met deze innovatie zet Komatsu de maatstaf voor emissievrij werken, met indrukwekkende prestaties en ongeëvenaarde veiligheidsuitrusting.

De machine weerspiegelt het engagement van Komatsu voor een duurzame toekomst en de ambitie om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn.

Met meer dan een eeuw aan expertise in ontwerp en ontwikkeling, biedt de PC33E-6 een milieuvriendelijke oplossing zonder concessies te doen aan prestaties of veiligheid. Deze nieuwe elektrische graafmachine bespaart jaarlijks meer dan zijn eigen gewicht in CO2-uitstoot in vergelijking met een traditionele dieselmachine, en dit met vergelijkbaar prestaties. Hij beschikt over een grote batterijcapaciteit van 35kWh en een efficiënte aandrijflijn, waardoor de meeste klanten een volledige shift kunnen werken voordat opladen nodig is. Indien nodig kan, dankzij de externe lader, tussentijds snel bijgeladen worden.

De emissievrije elektrische aandrijving biedt als bijkomende voordelen een laag geluid en weinig trillingen waardoor het aangenaam werken is. Ook het onderhoud is beperkter dan bij een conventionele machine. Verder beschikt de PC33E-6 o.a. over een comfortabele luchtgeveerde stoel, een nieuwe LCD monitor en Komtrax opvolging.

Voor een volledige gemoedsrust biedt Komatsu het exclusieve E-support klantenprogramma, inclusief een gratis 3-jarig onderhoudsplan, volledige machinegarantie en een 5-jarige garantie op de elektrische aandrijflijncomponenten, zonder meerkost

Contactez BIA
Neem contact op met BIA
+32 2 689 28 11sales@biagroup.com
Ik heb een project
Ik heb een project
Uitrusting of onderdelen? We hebben wat je nodig hebt!
Ik heb een project
Ik heb een project
Uitrusting of onderdelen? We hebben wat je nodig hebt!
Ik heb hulp nodig
Ik heb hulp nodig
Een vraag? Onze experts zijn hier voor u.
Ik heb hulp nodig
Ik heb hulp nodig
Een vraag? Onze experts zijn hier voor u.