BIA Group publiceert het Duurzaamheidsverslag 2023: voortdurende inzet voor duurzame ontwikkeling
2024-10-10

BIA Group is verheugd de publicatie van zijn Duurzaamheidsverslag 2023 aan te kondigen, waarmee opnieuw vooruitgang wordt geboekt in de uitvoering van de duurzaamheidsstrategie, in lijn met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de Verenigde Naties.

Deze 17 doelen vormen de basis van onze duurzaamheidsinitiatieven en sturen onze acties voor blijvende, positieve verandering. Dit tweede jaarverslag belicht onze acties, indicatoren en resultaten.

BIA’s duurzaamheidsaanpak is gericht op vier belangrijke pijlers: milieu, welzijn van werknemers, ondersteuning van de gemeenschap en innovatie. Onze projecten weerspiegelen dit engagement, met actieve deelname van werknemers en samenwerking met partners om een duurzaam ecosysteem op te bouwen.

Veiligheid en gezondheid blijven een topprioriteit, ondersteund door voortdurende training en dagelijkse bewustwordingsinspanningen.

Hoewel onze inzet voor duurzame ontwikkeling duidelijk is, zal echt succes komen van tastbare resultaten. BIA blijft vastberaden in haar inspanningen.

Lees meer over onze duurzaamheidsaanpak

Contact BIA Group
Ik heb een project
Uitrusting of onderdelen? We hebben wat je nodig hebt!
Ik heb hulp nodig
Een vraag? Onze experts zijn hier voor u.